Balvana
   
0 adet ürün    toplam 0.00 TL Lütfen Üye Girişi Yapınız!
 
KULLANICI PANELİ
Müşteri Panelim Bilgilerim Sepetim Üye Girişi
   
Kategoriler
 
Faydalı Bilgiler
Bal Hakkında
Balın kristalize Olması
Balın Sağlığa Yararları
Bal ve Güzellik
Gerçek Bal & Sahte Bal
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Neden Kafkas Balı
Kafkas Balı Nasıl Tüketilmeli
 
Avantajlarımız
Ücretsiz Kargo
SSL (Güvenli Alışveriş)
Doğal Kafkas Balı
7/24 İletişim
 

 
Dikkat Edilmesi Gerekenler

Balı tüketirken önemli birkaç noktaya dikkat etmek gerekir;

Bal, uzun ömürlü bir gıdadır. Bazı kaynaklar 5000 yıllık mısır mumyalarının açılması sırasında mumyanın bozulmaması için kullanılan balın hala yenebilecek kıvamda olduğunu yazmaktadır. Balın ömrünü kısaltan en büyük düşmanı sudur.

Bu nedenle muhafaza edilmekte olan bala ıslak kaşık değdirilmemelidir.

Demir kaşıklar balda kullanılmamalıdır, en uygun araç ahşap kaşık veya ahşap malzemelerdir.

Balı saklamak için en ideal kap cam kaplardır. Kapların kapakları daima kapalı olmaldır.

Ballar ışığa doğrudan maruz bırakılmamalı, karanlıkta, kapaklı dolaplarda muhafaza edilmelidir.

1 yaşın altındaki çocuklara bal yedirilmesi tavsiye edilmemektedir. Tatlandırmak için bebeklerin emziklerine bal sürülmesi de doğru bir uygulama değildir.

Aynı ölçekteki şekere nazaran etkisinin az olmasına karşın yine de bal, şeker hastaları için uygun değildir. Yaygın kanının aksine bal da şekeri yükseltir.

Bal ısıtılmamalıdır, 60 derece üzerinde ısıtılan balın içeriğindeki enzimler azalır, vitamin özelliği azalmaya başlar.

 

 
Sepetim
 
Toplam Ürün : 0 adet
Sepet Tutari : 0.00 TL
 
Sepetime git Sepeti Boşalt
 
Haber & Duyurular
Banka Hesaplarımız
Balvana Organik Pekmez Yakında
Balvana Organik Zeytinyağı Yakında
 
İSTATİSTİKLER
Aktif 1
Bugün 13
Dün 31
Toplam 137173
 
   
enerjidizayn - improshop v2.0.6
Sayfa oluşturma süresi 0.396952 sn.