Balvana
   
0 adet ürün    toplam 0.00 TL Lütfen Üye Girişi Yapınız!
 
KULLANICI PANELİ
Müşteri Panelim Bilgilerim Sepetim Üye Girişi
   
Kategoriler
 
Faydalı Bilgiler
Bal Hakkında
Balın kristalize Olması
Balın Sağlığa Yararları
Bal ve Güzellik
Gerçek Bal & Sahte Bal
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Neden Kafkas Balı
Kafkas Balı Nasıl Tüketilmeli
 
Avantajlarımız
Ücretsiz Kargo
SSL (Güvenli Alışveriş)
Doğal Kafkas Balı
7/24 İletişim
 

 
Kafkas Balı Nasıl Tüketilmeli

Doğal Kafkas balı son derece değerli, çok kaliteli ve besin değeri yüksek baldır.

Bu balı tüketirken aşırıya kaçmamak gerekir.

Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı alınabilir, bu midenizi ve boğazınızı temizler ve mide yaralarınızı iyileştirir.

Veya aç karnına ballı sirkeli karışım içilir. Vücut temizlenmeye başlar, böylelikle vitamin kaybı olmadan kilo vermeye yardımcı olur, metabolizmayı hızlnadırır.

Bunun dışında kahvaltıda yine aşırıya kaçmamak üzere tüketilmelidir.

Bal ısıtılmamalı veya pişirilmemelidir. Eğer bal bazı yiyeceklere katılıp pişirilir gibi bir tarif varsa itibar etmeyiniz. Bal kaynatılınca içindeki enzimler azalacağından vitamin değeri de azalır. Önce diğerleri pişirilir, ılıyınca bal ilave edilir.

Çocukların gelişiminde çok değerli bir gıda olan bal, kızarmış ekmek, tarçın ve kaymakla verilebilir.

Ilık süte bir tatlı veya yemek kaşığı Kafkas bal katılarak çocuklara verilebilir. Böylelikle çocuklara hem süt sevdirilmiş olur hem de çok değerli bir besin sağlanmış olur.

Ballı süt tarifi büyükler için de geçerlidir. Kış hastalıklarına karşı vücudu korur, direnci artırır. Her gece içilen bir bardak ballı süt vücudu hastalıklara karşı korur.

 
Sepetim
 
Toplam Ürün : 0 adet
Sepet Tutari : 0.00 TL
 
Sepetime git Sepeti Boşalt
 
Haber & Duyurular
Banka Hesaplarımız
Balvana Organik Pekmez Yakında
Balvana Organik Zeytinyağı Yakında
 
İSTATİSTİKLER
Aktif 1
Bugün 16
Dün 31
Toplam 137173
 
   
enerjidizayn - improshop v2.0.6
Sayfa oluşturma süresi 0.396893 sn.